Vilkår

Generelt

Lesekloden.no eies og drives av Simen Kristoffersen.

Organisasjonsnummer: 922952558

Adresse: Søndre Kolbergveien 25, 3320 Vestfossen

Kontakt: simen@lesekloden.no

Salgs- og leveringsbetingelser

Når du handler på Lesekloden.no kjøper du et digitalt produkt. Produktet sendes automatisk via mail i PDF-format så snart betaling er gjennomført. Produktet kan åpnes i en vanlig nettleser.

Ved kjøp av digitale produkter faller angreretten bort så snart produktet gjøres tilgjengelig for nedlasting. Dette er vanlig praksis også hos andre tilbydere av digitalt undervisningsopplegg i Norge (se også Forbrukerrådets veileder om angrerett, punkt 17). Hvis du allikevel har en klage eller ikke skulle være 100% fornøyd, send en melding til simen@lesekloden.no, så er jeg sikker på at vi finner en løsning vi begge er fornøyd med.

Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.