Om Lesekloden

Hei, jeg heter Simen.

Det er jeg som lager Lesekloden.

Jeg er en 31 år gammel lærer bosatt i Oslo som brenner for begynneropplæring, lek og digitale ferdigheter i skolen.

Lesekloden har som mål å være en nyttig nettside for både lærere og elever. Her legger jeg ut både arbeidsark, verktøy til digital tavle, digitale lekser og temasider. Målet mitt er å bidra til at skolebarn får en best mulig start på skoleløpet, fylt av lekende læring, og at lærer skal få mer tid til å hjelpe både med faglige og sosiale utfordringer de første skoleårene. Lesekloden har 3 viktige prinsipper:

  1. Lesekloden skal spare lærere for tid. Jeg gir deg ferdige arbeidsark, verktøy og temasider, men uten tidstyver som reklame, nyhetsbrev og salg du må følge med på.
  2. Lesekloden skal være like lett å bruke for voksne og barn. Barn som bruker siden trenger bare å huske regelen «Trykk på den grønne knappen», og trenger aldri å huske brukernavn eller passord for å bruke nettsiden.
  3. Lesekloden skal være en nyttig side på både digital tavle, PC og nettbrett. Dette krever mye arbeid og vanskelig programmering, men det er viktig for meg at Lesekloden er et komplett verktøy for deg som lærer.
Hvis du liker innholdet på Lesekloden setter jeg stor pris på at du liker og deler siden på Facebook . Det tar under 1 minutt, men motiverer meg for videre arbeid med siden.
Mikroblogg:

– En bitteliten oppdatering på livet mitt.

 Svart kaffe  Programmering for barn
  Steely Dan – Goucho   Sopranos, sesong 3