Leseklodens nye nettbutikk

Den korte versjonen:

Lesekloden har fått nettbutikk! Du finner den her: Butikk.

Den lange versjonen:

Lesekloden har nå vært gratis på nett i over et halvt år og har vokst jevnt og trutt. Målet mitt med Lesekloden er å gjøre hverdagen for lærere litt lettere, og å samle både arbeidsark, nyttige tavleverktøy og digitale ressurser for elever på et og samme sted.

Så langt har jeg lagt ut 30 digitale lesesider, 24 bingo-brett, 15 tekster om fugler, mer enn 70 gratis arbeidsark i engelsk og matematikk og temasider om verdensrommet og steinalderen.

De siste månedene har jeg også publisert et nytt tavleverktøy hver uke. Noen av mine favoritter er dagens ord, dagsplan, bursdagsballonger, tavle-sudoku, Gjett huset, Ord fra ord, VØL-skjema, Tankeskyer, og den helt nye arbeidsark-generatoren. Utviklingen av disse verktøyene tar mye tid og programmering. Noen av verktøyene tar 1-2 timer å lage, og med noen jobber jeg i over 50 timer fordelt over flere uker.

Lesekloden har gått fra å være en liten hobby til noe jeg bruker 2-3 timer på hver dag, og mer i helgene. Over 400 timer er allerede lagt ned i siden, og arbeidspulten min har snart ikke plass til flere Post-Its med idéer jeg har til temasider, arbeidsark, blogginnlegg, nye verktøy og rollespillet Storskog.

Før jeg bestemmer meg om jeg vil legge 400 nye timer – og deler av sommerferien min – i videre arbeid med Lesekloden, vil jeg gjerne vite om nettsiden også kan være en inntektskilde. Er det verdt sene kvelder og programmeringshodebry? Skal jeg fortsette med nytt innhold to ganger i uken, eller begrense det til et par ganger i måneden? Derfor har jeg nå laget en nettbutikk med noen få produkter, og jeg håper du vil ta en titt:

>> Leseklodens Nettbutikk <<

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva du vil se i butikken. Tips en venn eller kollega. Gi ros eller konstruktiv kritikk. Ønsk deg verktøy som kan gjøre lærerhverdagen litt lettere. Bruk, lik og del Lesekloden. På forhånd takk 🙂