Oppdatering april

Mars ble Leseklodens mest spennende måned så langt: Antall besøk på siden er tredoblet. Antall gratis arbeidsark har passert 50. Ny temaside om verdensrommet. Facebooksiden har fått over 100 nye følgere. Seks nye tavleverktøy er lagt ut, og to er oppdatert. Mye ble delt, så ta en titt her for å se om du har fått med deg alt.

Tavleverktøy

Nye verktøy:

Oppdaterte verktøy:

Temaside: Verdensrommet

I mars kom Leseklodens nye temaside om verdensrommet: Besøk den her.
8 Korte lesetekster, 2 nye bokstavstokk-sider, 2 boksskjema, ordleting på norsk og engelsk og lenker til videoer både på norsk og engelsk.
Vi har jobbet mye med verdensrommet på 1. og 2. trinn, og videolekse med Paxi og boksskjema bidro til at vi fikk laget kjempegode tekster på skolen! Jeg er superfornøyd med hvordan den ble til slutt.

Fag

Matematikk: 7 nye tallvenn-fargeleggingsark, Tangram 1, 2 & 3 og Grubliser 21-40. Vi har sendt med tangram som lekse, slik at barna kan øve seg litt med bruk av saks hjemme. Det ble også lagt ut 5 nye bingo-sider, om multiplikasjon og divisjon.

Engelsk: Tre nye bingo-ark: Numbers 0-10, Number 10-20 og Numbers 0-100

Undringsfag: Ordleting om fugler og planetene

Helt til slutt, tusen takk til alle dere som liker og deler nettsiden! Dere gjør det ekstra stas å legge ned alle arbeidstimene.