Oppdatering januar

Desember ble en travel måned her på Lesekloden. Gjennom hele adventstida og romjula ble det laget både nye tavleverktøy, digitale lekser og arbeidsark. Her er alt som er lagt ut:

  • Tavleklokke og lydnivå, to nye verktøy. Det er nå fem ulike verktøy som jeg bruker på digital tavle i klasserommet, og det kommer fler.
  • Digitale leselekser. Fra og med neste uke sender vi lenken med på ukeplanen, slik at elevene selv kan gå inn på nettet og finne leseleksene sine. De neste månedene kommer det minst 10 nye tekster.
  • Bingo til stasjoner. Elevene bruker hvert sitt nettbrett, får et tilfeldig tall, og leser høyt fra bingo-rutene. Førstemann til fire på rad eller helt brett vinner. I februar kommer bingo-oppgaver med tallvenner, multiplikasjon, subtraksjon og digital klokke, og senere håper jeg å legge til engelske gloser.

Det er også lagt ut fire fargeleggingsark i matematikk og tre bingo-ark i engelsk, men kanskje aller mest stas er den nye siden om fugler: Fem korte lesetekster med bilder, spørsmål, og snart egne undervisningsopplegg. De neste ukene blir det lagt ut tre-fem nye fugler, undervisningsopplegg og forhåpentligvis digitale oppgaver som elevene kan utforske, både på skolen, på uteskoledager og hjemme.

Eventyrene til Storskog tar litt lenger tid enn planlagt, og den digitale dagsplanen gir meg litt programmerings-hodebry, men det går fremover med begge deler. Uansett er det mye å glede seg til de neste par månedene, mye nytt innhold er på vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *